subota, 5. studenoga 2016.

Domaći šampon od kog kosa raste kao iz vode




Ako ste u nekom trenutku na internetu potražili domaći recept za negu kose, nema šanse da niste naleteli na sad već kultni "Bojanin šampon". U pitanju je šampon iz domaće radinosti koji je postao popularan na ženskom forumu Ana.rs nakon što je recept ostavila jedna Bojana - i od tad ga svi koriste!


Šampon

Devojka je recept ostavila pre više godina, kada ga je čula od svoje frizerke. Probala ga je, ispostavilo se da joj je zaista podstakao rast kose i peporučila ga drugim ženama na forumu.

U roku od nekoliko meseci SVI su koristili Bojanin šampon, a danas se već niko ni ne pita zašto taj šampon tako zovemo. Bitno je samo da znate da se pravi lako, veoma je jeftin i rezultati su fenomenalni.

Iako, naravno, ne može da odgovara svakoj kosi, iskustva žena iz naše redakcije svedoče da pomaže onim ženama koje imaju problema sa opadanjem kose, kao i onima koje žele da im kosa brže raste. Za maksimalne efekte, dobro bi bilo da se kombinuje sa domaćim maskama.

Potrebno je:

  • 750 ml šampona od koprive

  • AD kapi

  • 100 ml pantenola

  • 50 ml ricinusovog ulja

  • 30 ml kapi od koprive


Priprema:

Pranje kose
Pranje kose, Foto: Profimedia.rs
Sve sastojke možete naći u apoteci po veoma povoljnim cenama. U veću flašu sipajte sve sastojke i dobro promućkajte. Pre svake upotrebe šampon ponovo promućkajte i perite kosu njime svaki put - potrebno je mesec dana da se vide prvi rezultati.

Ono što možete da očekujete jeste smanjen intezitet opadanaja kose, ubrzan rast i pojavljivanje novih, mladih dlačica oko čela i slepoočnica.



Nema komentara:

Objavi komentar