srijeda, 16. studenoga 2016.

Piletina-ćevapi burek



Sastojci
500g kore za burek
Piletina-ćevapi nadjev:
3 kom luka
malo ulja
4-5 kom zabatkova - piletina
10 kom ćevapa
začini: sol, papar, vegeta i peršin list
Premaz:
2 kom jaja
180 ml kiselo vrhnje
100 ml mineralne vode
50 ml ulja
1 mala žlica praška za pecivo
malo soli

Priprema
1.Popržiti sitno sjeckani luk, dodati piletinu narezanu na male kockice, začiniti i na kraju dodati narezane ćevape. Sve pržiti dok se ne ispeće.
2.Premaz:
Sve sastojke sjediniti.
3.U nauljeni lim staviti koru preklopljenu po pola, namazeti ju premazom.

4.Staviti drugu koru preklopljenu i nju posuti sa mesom. Slagati dok ne potrošimo kore. Ponegdje možete staviti i dvije kore.

5.Završeno izrezati.

6.Premazati ostatkom premaza.

7.Ispeći na 200oC



Nema komentara:

Objavi komentar