četvrtak, 17. studenoga 2016.

...desert u casi!




Sastojci
425ml kompot od jagoda
1 preliv za torte
1 slag od cokolade

Priprema
1.
napravite slag prema uputama na pakiranju...
(200ml prokuhanog hladnog mlijeka izmiksati sa prahom za slag)...i ostavite u hladnjak da se hladi...

2.
u zdijeli stavite cijediljku (srednju) i procijedite jagode...sok sacuvajte..kad ste ocijedili kompot...u 8 casa rasporedite ocijedene jagode...a sa sokom napravite preliv za torte prema uputama na pakiranju..(.2 zlice secera promijesat sa prelivom u loncic...postupno dodavati i mijesati tekucinu...stavit na vatru da prokuha,ostavit malo da se ohladi...)...

3.


kad ste to napravili dodajte preliv u casama sa jagodama...(posto su male jagode dovoljno je samo ih lagano pokrit..jer tako cete imati za sve case).
kad se dobro ohladi preliv onda slag stavite u slasticarsku vrecicu i stavite slag...

Posluživanje
ukrasit cokoladnim mrvicama...

Nema komentara:

Objavi komentar