srijeda, 23. studenoga 2016.

MODERNE KUHINJE




Uoči blagdana, tako voljenom kod nas uCiklus Nove godine galamiti mi svi izdati apstraktne snove i sasvim konkretne planove, među kojima je razumno može zip i pomisao na popravak. Na primjer, na kuhinjskom obnove. A ako u narednoj godini mislite o tome da se u potpunosti transformirati svoju kuhinju, sa zadovoljstvom ćemo vas savjetovati koji trendovi u dizajnu kuhinja je danas na vrhuncu popularnosti!

Trendi boje za kuhinje u 2017
Počnimo s osnovama - odabrati boje. Trend prema jednostavnosti, želja za prirodne nijanse i neutralnih boja, koja je započela svoj razvoj u 2016. godini u potpunosti manifestirati, a 201. godine razmotriti glavne skupine boja, željeni dizajn za moderne kuhinje, detaljnije. 





Osnovna paleta


Prema tome, kao glavna dizajneri bojapreporuča odabrati neutralne boje kao što su bijela, siva i crna. Čak i univerzalna bež, u stanju prilagoditi se i toplo i hladno interijeru daje dlan na osnovne nijanse.

Najsvestraniji u ovom kontekstu,Naravno, kuhinja, izrađene u bijeloj boji. Naravno, nitko ne prisiljava temeljiti sterilna bijela boja, obratite pažnju na nešto zanimljivije boje - slonove kosti, ljuske jajeta, i drugi.

Svestranost bijela je da je pogodno za klasične jela i kuhinja u Provence stilu i futuristički kuhinje u minimalističkom stilu ili high-tech.

Elegantan kuhinja će izgledati u crnoj boji. Stereotip tame boje u pitanju stvoriti elegantan interijer, to je odavno potonuo u zaborav, a crna boja je danas - ultra-moderna verzija dizajnu kuhinja. Smart planiranje i zanimljiva boja naglašava crna boja pomoći će otkriti sami, čak i šire.

Crna boja u dizajnu - savršen izbor za kuhinju, jer je tamna površina skriva prljavštinu bolje, neminovno pojavljuju u kuhinji, a kuhanje.

Gray, suprotno postojala je jednomPrema njegovim riječima nezanimljiv, to nije prva sezona dokazuje da je interijer napravljen u sivoj skali - nije malo dosadno, ali s druge strane, može izgledati vrlo naočit i ne-trivijalan. siva paleta je dosta široka i uključuje i hladne i tople nijanse.

Siva, kao i bijele i crne gore spomenuto - univerzalna i može se skladno otkriti gotovo bilo koji stil koji ste odabrali u pripremi izrade projekta njihovog novog kuhinji!



Boje u prirodi
Blizina do korijena, veza s prirodom, sklad svijet oko njih ... Takvi argumenti dijele sve veći broj ljudi i njegovati određenu filozofiju suvremenog čovjeka u potrazi za bijeg od betonske džungle, ili barem stvoriti privid toga, sasvim logično ogleda u pitanjima uređenja interijera.

To se može očitovati kao u odabiru opće stilaprostori (na primjer, pozivanje na stilu secesije motom "povratak prirodi!"), a pri odabiru boja. Mekana i sočna - izbor je vaš, tako dugo dok su odabrane nijanse izazvao trajnu povezanost s prirodnim krajolikom. Žuto - polje pšenice ili zrela limun, zelena - kao meku travu pod bosim nogama ili kiselo jabuka na drvetu, plavo - kao što je nebo na jasan ljetni dan ili dubokog jezera s veličanstvenim mirne površine vode.

Odličan način stvaranja kuhinja u prirodnim bojama će biti uporaba drva (drva ili ukrašenih) površine po frontama kuhinjskih elemenata ili countertops.

Kao i druge zanimljive prirodne nijanse mogu se razlikovati:

Marsala i nijanse (boja, oblik podsjeća šljiva, tamnocrvena djelomično);
Red;
patlidžan;
tamnocrvena;
tirkizno.





Izbor osnovnih boja, unatoč njihovoj važnosti,Ipak se može činiti malo dosadno, nego zato što dizajneri ne dosadi govori o prednostima stvaranja unutarnje akcentima i kontraste. Najvažnija stvar u ovom osjetljivom procesu - akcija! A bez dobrog ukusa na dobitnih kombinacija boja - bilo gdje.

Jedan od najvažnijih prednosti i relativno jednostavna za samoorganiziranje je kombinacija crne i bijele. Obje boje, kao i uvijek, u trendu, ali i sindikata - pa čak i više!

Vijeće. Napravite snijeg-bijele kuhinja, natkriveni po kontrastnim crnim radnu ploču ili koncizan crne elementi. Koristite tekstila za crno-bijele grafike.

Kao i sa osnovnim tonovima se dobro kombiniraju i trendy prirodnim tonovima, a manje modernih boja, došao na svoju naklonost.

Ono što je najvažnije - ne okrenuti svoju kuhinju u sablasnim prostora, prenatrpani kontrasta i naglasaka.


Trendovi u uređenju
zidovi
Opcija zidova u kuhinji - superpostavljen. Možete pronaći pravu pozadinu za zidove, stavi svoj pločica, obloga ili samo slikati. Glavno pravilo: pokrivanje zidova u kuhinji moraju ispunjavati zahtjeve ovoga nije vrlo jednostavnoj premisi - da je otporan na vlagu, toplinu i zagađenja.

Najpopularnije rješenje za iduću godinuOna obavlja jednostavnu sliku od zidova. Glavni uvjet - da su zidovi su ravna i glatka. Boja, kao što je gore navedeno, po mogućnosti neutralna, bijelo na ovom pitanju - apsolutni favorit.

Jednostavna zidna dekoracija Nemojte previše stegnuti pažnju u konačnom dizajnu, te vam omogućuje da stvorite na svom obrazovanju zanimljiviji i zamišljen interijera.

Drugi trend da dobije uporište u 2015. godini i na istom snažnu poziciju prolazi u 2016. Prvi, stoji opeke zidne dekoracije i zidovima ili betona. Imitacija betonskog kolnika je moguće kroz korištenje dekorativne žbuke ili tekući pozadinu, ali ne zaboravite na slici.

Ziđa - to zahtijeva prostor i malo je vjerojatno da izgleda dobro u maloj kuhinji. No, u prostranoj kuhinji naglasak zid imitacijom cigle, to će izgledati vrlo povoljan!

Konačno, još jedan značajan trend uukras zidova u narednoj godini može se smatrati ciljnoj zidni paneli izrađeni od MDF ili iverice sa PVC prevlakom. Moderni proizvođači takve ploče otporne na vodu i toplinu, a površina je lako da se nosi s utjecajem kemikalija prilikom čišćenja.

Odabir dekorativne panele, morate odlučiti što je prioritet za vas - prirodnih materijala, što dovodi do pažljivog brigu o površini, odnosno praktičnosti umjetnih materijala.

strop
Strop Završi - proces nije tako nestabilno, a prioritet, kao i prethodnih godina - nemaran ili spušteni stropovi, Poželjna boja? Tako je, naša svestrana bijelo!

Po pitanju svjetla, prednost se dajeizgrađen-in čvora, ovisno o dizajnu projekta, oni se mogu zakretati, što pozitivno utječe na ukupnu funkcionalnost prostora.

Reflektori - svi apsolutni trendu posljednjih nekoliko godina, pa čak i stropovi često su u Layer 2, ističući tako područje integracije. No, dvije razine stropovi služe drugoj svrsi - zoniranje kuhinje za rad i blagovaonicom s individualnom rasvjetu za svaku.

Parket
Na prvom mjestu iduće godine - za završnu obradu podovacrijep, prije svega, od kamena ili granita. Ova opcija je uglavnom univerzalna - možete lako pronaći pravu boju na cjelokupni dizajn ili teksture. Pa, snaga keramičkih pločica - nije zadovoljavajuća i sl premaz će vam trajati dugo vremena.

Podne pločice, pored ostalih prednosti, može ličiti na drvo i kamen, koji je vrlo raznoobrazhivaet dizajn varijabilnost.

Još jedan apsolutni trend u završnu katova -Korištenje parketa. Naravno, parket je ne može svatko priuštiti, ali ako niste skloni čestim promjenama interijera, parketa - savršen izbor da ne samo da će izgledati luksuzni, ali i zadržati svoj izvorni izgled za mnogo godina. Razne postojećih lijekova za parket će vam pomoći u tome!

Ako je parket za vas - preskupoAlternativno, popločan završiti - ne sviđa, to je poželjno da pogledate dobrom starom laminata. On će učiniti dobro imitacija završnih ploča od prirodnog drva, te će omogućiti jednostavno slaganje do izazov, čak i novak u pitanjima popravak!







stolovi
Ovisno o ukupnom stilu odabranog dizajna za kuhinju, stol za jelo To može izgledati grubo imitacija netretirane površine (na primjer, u potkrovlje-style), ili imaju lijepo izgleda teče oblike (moderne). Glavna stvar - prirodnost materijalnog učinka.

Sve popularniji su projekti,uključujući stol otoku. Ova opcija je, međutim, relevantni samo za kuhinju dobre veličine i malo je vjerojatno da se ostvari u maloj kuhinji u Hruščov.

Za male kuhinje ostaju popularni tablice transformatore i zidne tablice, čineći svaki metar malu kuhinju još u funkciji.

kuhinjska oprema bar - Još jedan trend u novoj sezoni, što je posebno važno za kuhinju ujedinio s dnevnim boravkom.



Nema komentara:

Objavi komentar