srijeda, 7. prosinca 2016.

Најбољи другови из ЈНА нису се чули 36 година, онда је једна порука променила све



Познати лознички бајкер Баја Ђелић, власник јединог „харли дејвидсона“ у овом крају, захваљујући бајкерским везама пронашао је свог друга из војске с којим се није чуо ни видео 36 година.

Њих двојица су коначно у марту успоставили контакт преко друштвене мреже Фејсбук, након чега се Ђелић није много двоумио да ли да крене пут Македоније и сретне се са својим другом Крстом Крстевим из Струмице.

– Био је то дирљив сусрет јер се нисмо видели ни чули још од 1978. Заједно смо били у ЈНА у Скопљу, али је живот учинио своје па се више нисмо срели до сада – прича Баја који је на пут дуг 700 километара у једном правцу кренуо са другаром бајкером Џеријем из Београда.



Крсто је такође заљубљеник у моторе и бајкерски живот, али је после смрти брата близанца Кире доживео стрес, добио повишен шећер, па је престао да вози.

– Киро је 2007. доживео срчани удар, а Крсто је његов мотор поклонио бајкерском клубу „Потпат“, у чијем кафићу и даље стоји изложен на зиду. Крсто се и даље дружи са бајкерима и са нима сам посетио и Дојранско језеро. Пред повратак за Лозницу, струмички бајкери су организовали и опроштајно вече, а на мој позив да узврате посету одговорили су позитивно. Очекујем их на неком од мото-скупова у Лозници – прича Баја.

(Блиц)

Nema komentara:

Objavi komentar