petak, 14. travnja 2017.

MLADIĆ KOJI ULJEVA NADU BALKANU - "U zabludi smo jer ne mrze se narodi, mrze se ideologije." (VIDEO)

Gost intervjua bio je drug Dušan Milenković. Predan i čestit borac za ljudska prava i slobodu građana. Veliki protivnik naciošovinizma i svih drugih oblika istog. Predsjednik i osnivač pokreta "Narodni front".

Drug Dušan je pričao o naciošovinizmu, kako se riješiti te opake "bolesti" i da li zaista među exYu narodima postoji velikih razlika.
Ono što nećete u medijima čuti, čut ćete ovdje.

Vrlo zanimljiv i prije svega dobro odmjeren intervju koji će zainteresovati i starije i mlađe, ali prije nego pogledate intervju, slijedi kraća biografija druga Milenkovića.

Drug Dušan Milenković rođen je 28.06.1989. godine u Kruševcu. Završio je srednju Tehničku školu, smer Građevinski tehničar za niskogradnju. Interesovanje za socijalizam i demokratiju iskazao je još u ranoj mladosti kao srednjoškolac. Od svoje sedamnaeste godine je član Društva za negovanje lika i dela Josipa Broza Tita. Organizator je više manifestacija proslave Dana mladosti u Kruševcu, kao i drugih važnih datuma iz vremena SFRJ. 
(19.04.2008.) Jedan je od prvih osnivača partije Komunisti Srbije i njen prvi sekretar sa napunjenih 19. godina. Maja 2009 te usled negativnih skretanja rukovodstva partije Komunisti Srbije u nacionalizam, frakcionaštvo i saradnju sa građanskim kapitalističkim partijama, podnosi ostavku na mesto sekretara u partiji Komunisti Srbije. Krajem Avgusta 2009. napušta partiju Komunisti Srbije. 
Od tada pa sve do današnjih dana aktivno radi na okupljanju obespravljenih radnika, seljaka, omladinaca. Predani borac za demokratski socijalizam i narodnu demokratiju. Borac za mir, ravnopravnost i saradnju među narodima, a protiv svih oblika nacionalizma i revanšizma. Nezaposlen je kao i većina mladih u današnjoj Srbiji. Neoženjen. 
Jedan je od osnivača Narodnog Fronta. Na prvoj osnivačkoj skupštini na predlog delegata iz Kragujevca, jednoglasno je izabran za predsednika Pokreta Narodni Front. 

VIDEO:



http://www.narodnifront.org.rs/predsednik.html

Nema komentara:

Objavi komentar